α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ Σ σ τ υ φ χ ψ ω Δ Γ Ω Σ Λ Ψ Φ Ξ Θ Π °C Greckie litery

Central Collection of Strains (IBB)

Baza: Szczepów bakteryjnych
Nr w bazie: 3257
Gatunek: Lactococcus lactis
Szczep: 1BI3
Genotyp: wt
Kategoria szczepu: 3
Phage sensitivities:
Izolat: rye sourdough
Dokładny opis źródła: wild type strain, isolated from the spontaneous rye sourdough
Data izolacji: 2015
Nazwa plazmidu:
Mapa plazmidu:
Markery selekcyjne:
Stężenie antybiotyku:
Konstrukcja:
Właściwości szczepu/komentarz:
Autor: Magdalena Kowalczyk
Dostępność: restricted
Patent:
Osoba deponująca: Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry
Instytucja/wydział: Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry
Data zdeponowania: 09.05.2019
Miejsce przechowywania: Strain Collection (IBB PAN)
Referencje: Jakub Boreczek, PhD thesis