Baza: |
Szczepów bakteryjnych |
Nr w bazie: |
3289 |
Gatunek: |
Brevibacillus brevis |
Szczep: |
6LIII2 |
Genotyp: |
wt |
Kategoria szczepu: |
3 |
Phage sensitivities: |
|
Izolat: |
rye sourdough |
Dokładny opis źródła: |
wild type strain, isolated from the spontaneous rye sourdough
|
Data izolacji: |
2015 |
Nazwa plazmidu: |
|
Mapa plazmidu: |
|
Markery selekcyjne: |
|
Stężenie antybiotyku: |
|
Konstrukcja: |
|
Właściwości szczepu/komentarz: |
|
Autor: |
Magdalena Kowalczyk |
Dostępność: |
restricted |
Patent: |
|
Osoba deponująca: |
Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
Instytucja/wydział: |
Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
Data zdeponowania: |
09.05.2019 |
Miejsce przechowywania: |
Strain Collection (IBB PAN) |
Referencje: |
Jakub Boreczek, PhD thesis |