| Baza: |
Szczepów bakteryjnych |
| Nr w bazie: |
3331 |
| Gatunek: |
Lactobacillus crustorum/farciminis/musae/mindensis |
| Szczep: |
5MIII6A |
| Genotyp: |
wt |
| Kategoria szczepu: |
3 |
| Phage sensitivities: |
|
| Izolat: |
wheat sourdough |
| Dokładny opis źródła: |
wild type strain, isolated from the spontaneous wheat sourdough
|
| Data izolacji: |
2015 |
| Nazwa plazmidu: |
|
| Mapa plazmidu: |
 |
| Markery selekcyjne: |
|
| Stężenie antybiotyku: |
|
| Konstrukcja: |
|
| Właściwości szczepu/komentarz: |
|
| Autor: |
Magdalena Kowalczyk |
| Dostępność: |
restricted |
| Patent: |
|
| Osoba deponująca: |
Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
| Instytucja/wydział: |
Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
| Data zdeponowania: |
09.05.2019 |
| Miejsce przechowywania: |
Strain Collection (IBB PAN) |
| Referencje: |
Jakub Boreczek, PhD thesis |