| Baza: |
Szczepów bakteryjnych |
| Nr w bazie: |
3626 |
| Gatunek: |
Leuconostoc lactis/holzapfelii/citreum |
| Szczep: |
7G2a |
| Genotyp: |
wild type |
| Kategoria szczepu: |
3 |
| Phage sensitivities: |
|
| Izolat: |
|
| Dokładny opis źródła: |
Oscypek (smoked cheese) |
| Data izolacji: |
September, 2009 |
| Nazwa plazmidu: |
|
| Mapa plazmidu: |
 |
| Markery selekcyjne: |
|
| Stężenie antybiotyku: |
|
| Konstrukcja: |
|
| Właściwości szczepu/komentarz: |
|
| Autor: |
Magdalena Kowalczyk |
| Dostępność: |
restricted |
| Patent: |
|
| Osoba deponująca: |
Institute of Biochemistry and Biophysics Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
| Instytucja/wydział: |
Institute of Biochemistry and Biophysics Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry |
| Data zdeponowania: |
27.05.2019 |
| Miejsce przechowywania: |
Strain Collection (IBB PAN) |
| Referencje: |
Alegría Á., P. Szczesny, B. Mayo, J. Bardowski, M. Kowalczyk. Applied and Environmental Microbiology. 2012. 78 (6): 1890–1898. doi:10.1128/AEM.06081-11 |