α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ Σ σ τ υ φ χ ψ ω Δ Γ Ω Σ Λ Ψ Φ Ξ Θ Π °C Greckie litery

Central Collection of Strains (IBB)

Baza: Szczepów bakteryjnych
Nr w bazie: 3659
Gatunek: Lactococcus lactis/taiwanensis
Szczep: 7C2c
Genotyp: wild type
Kategoria szczepu: 3
Phage sensitivities:
Izolat:
Dokładny opis źródła: Oscypek (smoked cheese)
Data izolacji: September, 2009
Nazwa plazmidu:
Mapa plazmidu:
Markery selekcyjne:
Stężenie antybiotyku:
Konstrukcja:
Właściwości szczepu/komentarz:
Autor: Magdalena Kowalczyk
Dostępność: restricted
Patent:
Osoba deponująca: Institute of Biochemistry and Biophysics Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry
Instytucja/wydział: Institute of Biochemistry and Biophysics Polish Academy of Sciences/Department of Microbial Biochemistry
Data zdeponowania: 27.05.2019
Miejsce przechowywania: Strain Collection (IBB PAN)
Referencje: Alegría Á., P. Szczesny, B. Mayo, J. Bardowski, M. Kowalczyk. Applied and Environmental Microbiology. 2012. 78 (6): 1890–1898. doi:10.1128/AEM.06081-11