Baza: |
Szczepów bakteryjnych |
Nr w bazie: |
3664 |
Gatunek: |
Lactococcus lactis/taiwanensis |
Szczep: |
7C5b |
Genotyp: |
wild type |
Kategoria szczepu: |
3 |
Phage sensitivities: |
|
Izolat: |
|
Dokładny opis źródła: |
Oscypek (smoked cheese) |
Data izolacji: |
September, 2009 |
Nazwa plazmidu: |
|
Mapa plazmidu: |
|
Markery selekcyjne: |
|
Stężenie antybiotyku: |
|
Konstrukcja: |
|
Właściwości szczepu/komentarz: |
|
Autor: |
Magdalena Kowalczyk |
Dostępność: |
restricted |
Patent: |
|
Osoba deponująca: |
|
Instytucja/wydział: |
|
Data zdeponowania: |
27.05.2019 |
Miejsce przechowywania: |
Strain Collection (IBB PAN) |
Referencje: |
a |